diumenge, 25 de març de 2012

Què en saps, sobre l'Àfrica?

Àfrica apareix molt sovint als mitjans, però normalment el que ens n'arriba és la part negativa: la fam, la guerra, l'explotació dels recursos naturals, la corrupció, les dictadures o els abusos contra els drets humans. I sí, tot això en forma part, però a l'Àfrica no només hi ha això. Àfrica, com la resta de continents, té una diversitat cultural i natural immensa i molt rica, però a diferència de la resta de continents no ens arriba quasi mai. Per començar, Àfrica té més de cinquanta països, tot i que tenim tendència a parlar-ne com si tot el continent fos homogeni i no hi hagués cap diferència entre un estat i un altre. Àfrica no és un país.
Per veure fins a quin punt desconeixem la realitat d'aquest continent i com ens costa diferenciar entre un país i un altre, us proposem un joc. Us plantegem 15 temes sobre música, literatura, ciència, art, natura i societat que formen part de la cultura general de la humanitat per veure si endevineu a quin país africà pertanyen. Segur que si us féssim preguntes similars sobre Amèrica o Europa les endevinaríeu quasi totes. Quantes sou capaços d'endevinar-ne si parlem d'Àfrica? Feu clic i sortiu de dubtes!


Fonts:
  1. Àfrica no és un país és el títol d'un magnífic blog col·lectiu sobre el continent. Us recomanem que li doneu un cop d'ull: http://blogs.elpais.com/africa-no-es-un-pais/
       
Fes servir el codi següent per incrustar aquest joc al teu web:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.