diumenge, 6 de novembre de 2011

El joc del reciclatge

Aquesta setmana us proposem un joc. En principi tots sabem a quin contenidor d'escombraries hem de posar cadascun dels residus que generem a casa... o no? Segur que saps que els diaris vells van al contenidor blau de paper i que les fulles d'enciam marcides van al cubell de residus orgànics, però estàs segur que saps on van els taps de suro, les ampolles de cava, el paper de plata usat, els termòmetres o les bombetes tradicionals de consum alt? A veure si aconsegueixes completar el nostre joc sense cap error. No és fàcil! Segur que t'endus alguna sorpresa.Fonts:
A Internet pots trobar moltes webs dedicades a la recollida selectiva de residus. El millor que pots fer, si estàs interessat en el tema o tens algun dubte sobre un residu en concret, és consultar la informació que ofereix l'entitat que gestiona la recollida de residus a la localitat on vius. D'aquesta manera t'assegures que els teus criteris a l'hora de separar els residus siguin els mateixos que els de l'empresa o organisme públic que els rebrà, i per tant ajudes a que el reciclatge sigui el més eficient possible. 
Per tenir un referent, pots consultar els criteris i recomanacions de la recollida selectiva de residus a l'Àrea Metropolitana de Barcelona:  http://www.amb.cat/web/emma/residus/recollida_municipal

Fes servir el codi següent per incrustar aquest joc al teu web:


3 comentaris:

 1. a on van els taps de suro ?
  al contenedor de plastic, contenidor de paper ,contenidor organic o contenidor de vidre

  ResponElimina
  Respostes
  1. A que ningu ho sap ! jo si ! al organic !

   Elimina
 2. Exacte, van al contenidor de l'orgànic!
  Moltes gràcies pels comentaris!

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.